Albert Torres


2n 🥈V1 Triatló Blanes (Lliga de Clubs)


Despres de dos caps de setmana frenetics 😰(pendent la cronica del últim🙏🏼) amb 4curses de maxim nivell🔝 (tres campionats d’Espanya, tri i du cros, i tri sprint, i una copa catana), 3mil km de cotxe i un tetris familiar i laboral….😰😰

Vaig acabar bastant justet🚮, no de ganes i motivacio, sino de les meves lesions que m’estan putejant ☠️

En fi…parada en sec 🤦🏻‍♂️de run i com que ja estic inscrit a blanes, doncs decideixo anar-hi 😅(acostumat a fer tirades de 8h de cotxe els caps de setmana anteriors, blanes es aprop😃), i fer un petit test de run👏🏼

Com que no puc correr😓 i penso que blanes sera nomes un test🤔, hem fustigo a bici i toll de forma animal😳🤦🏻‍♂️ …jaja (les dades a la cronica del insta @666_sensei o a satanasstrava😅) i amb el nivell de lliga de clubs encara mes complicat fer bon paper

Ens llevem amb les nenes a les 6 😴i cap a Blanes, on l’organtizacio @triatlo blanes 🔝ha preparat un run distret i un circuit de bici que almenys no es absolutament pla com la majoria (gracies) i te una mica de distracció👏🏼👏🏼👏🏼

Sortim

🔷#NATACIÓ
Tinc ganes de fer-ho be🔪, hem coloco be i quan sona el piip surto a gas🔥, una de les millors natacions, surto a 40″ nomes del intractable Sergi Lasheras Rabionet que caçara al grup guanyador…mes que satisfet😍

🔷#T1
Impecable, pero al pujar la bici se’m cau la sabata😓, amb la inercia e de frenar i tornar a buscar-la…merda💩, se m’escapa el segon grup💩💩

🔷#BIKE
Una mica atufat 😅de la pallissa setmanal😅, hem quedo en terra de ningu i sort del meu company 😍que ens deixem la pell per mantenir distancies, Mediocres 320w mitjos👎🏼

🔷#T2
Impecable

🔷#RUN
Son 5k, despres dels mals que arrossego😓 penso que morire🚮, i nomes vull agafar un ritmet i anar fent
Tinc dolors pero les sensacions son acceptables🙏🏼, vec que vaig remuntant posicions, i vec que remunto moltissim😳 i entro en podium😳😳, i hem flipo 😳😳😳i ho dono tot per salvar un ritme de 3:50 que ni somiava avui😍

🔷#META
Acabo el 34absolut👌🏼 i segon 🥈vetera que ni somiat, i mes en una triatlo de lliga on el nivell es maxim

Estem al pou🕳, jaja, no m’enganyo, pero es una bona empenta d’energia🔋 …..29juny la segona cita del any…..campionats europa Transilvania 2019 Multisport European Championships😍🔝

📸 @ivan icedo. Joan Dols Clota . Triatlo Blanes

😘 Gracies Llibert Fortuny Cendra 🔝🎷🔥

Hooligans 👉🏼👉🏼 @relojeskronos @unionsuiza @spallsport @resetsportline @unicabikes @infisport @fitness_camats @clubtriatlogranollers @bici_3.0 @cnpiera @relojeskronos @enzimesabinco @enformasocks @enforma_energysocks @swico1990 @biobike_salut @cnpiera @mako_sport @makosportspain @biobike_salut @unicabikes @prokeydrinks