Albert Torres


Duatlón Carretera Copa Catalana de Castellar del Vallès


𝐃𝐄𝐁𝐔𝐓 𝐃𝐄 𝐒𝐎𝐌𝐍𝐈 🤩𝐃𝐄𝐒𝐏𝐑𝐄𝐒 𝐃𝐄 𝟓 𝐌𝐄𝐒𝐎𝐒 𝐀𝐋 𝐏𝐎𝐔🕳

𝐓𝐎𝐏 𝟏𝟏𝐀𝐁𝐒𝐎𝐋𝐔𝐓🤩 𝐈 𝟐𝐎𝐍🥈 𝐕𝐄𝐓 (𝐩𝐞𝐫 𝟏𝟎”) 𝐃𝐔𝐀𝐓𝐋𝐎 𝐂𝐀𝐑𝐑𝐄𝐓𝐄𝐑𝐀 𝐂𝐎𝐏𝐀 𝐂𝐀𝐓𝐀𝐋𝐀𝐍𝐀 𝐂𝐀𝐒𝐓𝐄𝐋𝐋𝐀𝐑 𝐕𝐀𝐋𝐋𝐄𝐒

Despres de 5 mesos🤯 sense dorsal i partint d’anar amb crosses el primer dia😰, un procés lent i agònic de cara la paret🤦🏻‍♂️ m’ha tingut apartat del mon del dorsal en 20 setmanes

Sumat al nou fitxatge de la #guspira ☄️ els últims tres mesos han sigut realment esgotadorament😰 meravellosos…jaja😅

Els últims 15 dies sembla que estic bastant be🤞🏼, així que m’animo a competir al duatlo de la copa catalana de castellar per fer un test.

La veritat es que satanas m’esta ofegant 🥵de valent, però aquest procés m’esta fent evolucionar moltíssim 😍com a esportista i persona. De moment🙏🏼…no m’asfixia el punyetero😈

Dedico aquest petit exit🎉, esperem en un mes pugui estar recuperat del tot 🙏🏼als professionals 🆘que no m’abandonen ( Roger SolerEspaisalut Jose Luis GutierrezGessamí Fisioteràpia i OsteopatiaGlobalSalut Fisioteràpia, Fisioterapia Regordosa)

Sense estar el motoret gens apunt 🌀 tant per la lesio 🤕com per l’adaptacio a la doble paternitat 👯‍♀️que hem fa anar gas a fondo 🔥des de les 6 del mati fins anar a dormir sense poder sentar-me per encaixar el tetris 📱de família, feines de casa, nenes, entrenos, feina…crec que trigo en adormir-me una mil·lèsima de segon….hem presento a veure que passa

Per sort el #dissabte hem vaig poder llevar a les 7:30 😅jaja sessió matinera de 3k toll 🏊🏼‍♂️amb series🔥, cursets amb la berta 👧🏼i a les 4pm m’escapo a rodar🚲 2h, a les 18h recollir la berta de la coral, anar a comprar🛒 i gas a fondo per anar dormir 😴a les 21 aixi que (gracies Txell) puc dormir 9h que hem saben a elixir de joventut

🔺#RUN
El primer run 🏃‍♂️son 5km a un circuit de cros 📈📉molt ben parit, pujabaixa, tot arena 😊i que m’encanta..res d’asfalt. Arribo el 16e absolut, jo flipant😳,

castellar 3

🔺#T1
i amb una rapidíssima 🌪t1 retallo molts segons als rivals

🔺#BICI es un circuit poligonero 🚧entretingut, amb una lleu pujada, i , com sempre, remo 🛶mes que un romano pel mediterrani.
Amb un grupet de 6 hem toca fer tota la feina 😰perquè sinó ens caçaria un grup gran del darrere, així que m’aplico a fondo 🔥sense reservar. I amb un promig de wats mediocre😰 (280) on he pagat l’esforç del run marco el 8e millor parcial a nomes 10” del 4rt millor👏🏼

castellar1

🔺#T2
tambe impecable, 👌🏼i surto a per totes, ja que m’he adonat que portem un veterano👴🏻 al grup i tot i no saber que vaig almenys que no hem guanyi. Aixi que entro primer a la T2 i surto a fer una volta al circuit de cros. 🌪

🔺#RUN
On mantinc la posició fins a 500m de meta que hem passa l’altre aguelo bastant mes jovenet i jo ja vaig fos i hem guanya per 10”
Al final per sorpresa meva acabo el 11e absolut i segon de la categoria, per flipar, el meu primer pòdium en duatlo de carretera el 5e any de veterà. Coses de la vida

castellar2castellar 3

Ara creuar els dits 🤞🏼i desitjar que cada cop anem carburant mes✊🏼🔥, però sobretot que les lesions siguin historia🙏🏼, perquè quan t’has passat 5 mesos amb la merda 💩mes amunt del cap, aprens a valorar altres coses😊

Un plaer hooooooligans 😈💜🔥poder tornar a fer-vos vibrar amb el senseistyle cronista….sou collonuts😘

Magnifica organitzacio de @tridimension 🔝

📸 Cesc Rubio , @dimensionclub, , Estudio 33 Fotografía

Hooligans😘 SPALLEnforma SocksEnzime SabincoBICI 3.0InfisportUnîca BikesUnión SuizaKRONOSFitmaster Camats Igualada Josep CamatsMako Mako-sportmakoSwicoTeamSigniaBioBike_SalutWeapontowin – Gel Muscular, @triatlogranollers,